Kijk op Onderwijs
BUSINESS SERVICES

Kijk op Onderwijs

De snel veranderende wereld vraagt om online en digitaal onderwijs, boeiend en eigentijds.
Lees hier over de oplossingen die Canon voor het onderwijs te bieden heeft.

Kijk op Onderwijs - studenten met rugzakken

De beste leerervaring bieden

Om leerlingen en studenten aan te trekken en aan zich te binden, moeten onderwijsinstellingen hen de beste leerervaring bieden. Studenten verwachten daarbij een aantrekkelijke campusomgeving en ondersteuning vanuit de onderwijsinstelling met moderne toepassingen en de nieuwste technologie. Het onderwijs is in beweging, met studenten, medewerkers en gasten die meer en meer gewend zijn om online en digitaal te werken.

De campus van morgen; continue verandering en omarmen van innovaties.
De combinatie van leren en studeren, zowel op de campus als vanuit huis, is het nieuwe normaal geworden. Onderwijsinstellingen zoeken naar de optimale mix van online en on-campus onderwijs. De campus dient een ontmoetingsplek te worden en daarmee een verbindende schakel te vormen tussen het onderwijs en studenten. Er dient zorgvuldig nagedacht te worden over de toegevoegde waarde van interactie, samenzijn en fysiek onderwijs enerzijds en de voordelen van online educatie middels digitale innovatie anderzijds.

Door de juiste technologie en services te kiezen, kunnen onderwijsinstellingen leerervaringen voor studenten creëren die het verschil maken. Met de oplossingen van Canon helpt u studenten te studeren in een snel veranderende digitale, mobiele en ‘always-on’ wereld.

Hiermee geeft u de campus van morgen vorm

Onderwijsorganisaties dienen technologie en middelen ter beschikking te stellen die de campus van morgen ondersteunen. Hoe kan u het ontmoeten op de campus faciliteren, de betrokkenheid & binding van medewerkers en studenten optimaliseren en zoveel mogelijk het afstandsleren en toetsen ondersteunen? Hier volgen enkele oplossingen die we te bieden hebben:

Campus Service

Campus Services

Dagelijks maken ruim 450.000 studenten gebruik van onze Campus-oplossing die printen en betalen gemakkelijker maakt dan ooit tevoren. Snel en eenvoudig inloggen op de printer met de Campus Print app en direct of automatisch je printtegoed bijwerken. Printen vanuit elke applicatie vanuit je Windowc pc, Mac, smartphone of tablet op elke locatie. Canon ontzorgt onderwijsorganisaties volledig op het gebied van printen en betalen met onze cloud oplossingen. Meer weten over Campus Services? Download de brochure.

Campus Print app
Canon tilt het gebruiksgemak nu naar een nóg hoger niveau met de introductie van de Campus Print app. Meer weten over de Campus Print app? Download de flyer.

Campus Print app uitproberen?
Download de gratis Campus Print app via de App Store of Google Play store en vul uw gegevens in op onderstaand formulier. U ontvangt daarna de inloggegevens waarmee u de app op onze demo-omgeving vrijblijvend kunt uitproberen.

Campus Print app

Uniek print- en betaalgemak op de campus

Géén pincode of gebruikerspas meer nodig om in te loggen maar alle functionaliteiten beschikbaar via je smartphone! Met de Campus Print app biedt Canon studenten, medewerkers en gastgebruikers de mogelijkheid om in te loggen bij de printer, bestanden te printen en te betalen. De gebruiker heeft nu ook de mogelijkheid om printopdrachten te starten vanuit de app zonder de printer aan te raken.

Meer weten over de Campus Print app?
Download de flyer voor meer informatie of download de gratis app in de App Store of Google Play Store. Vul het formulier in om de app uit te kunnen proberen in de demo-omgeving.

The Creative Hub

The Creative Hub

The Creative Hub van Canon biedt creatieve in-house dienstverlening voor onderwijsinstellingen. Maar ook op afstand is het mogelijk om iedere dag nieuwe creativiteit te leveren. Elke communicatie-uitdaging wordt gezien als een kans. Vanuit het hart van de organisatie werken we nauw samen met de afdelingen communicatie, marketing en het onderwijs.

Op zoek naar advies over digitaal lesmateriaal of online college's, Of hoe uw open dag of aankleding van de campus het beste tot zijn recht komt? Wij denken creatief mee in design, signing, fotografie, animaties, video’s en productie. The Creative Hub zorgt voor een in-huis studio op de campus, waar medewerkers en studenten terecht kunnen voor elke vorm van creativiteit.

Benieuwd of wij met onze oplossingen ook u kunnen helpen?

Benieuwd of wij met onze oplossingen ook uw onderwijsinstelling kunnen helpen?