BUSINESS SERVICES

Kijk op Onderwijs

De snel veranderende wereld vraagt om online en digitaal onderwijs, boeiend en eigentijds.
Lees hier over de oplossingen die Canon voor het onderwijs te bieden heeft.

Kijk op Onderwijs - studenten met rugzakken

De beste leerervaring bieden

Om leerlingen en studenten aan te trekken en aan zich te binden, moeten onderwijsinstellingen hen de beste leerervaring bieden. In iedere fase van hun opleiding. Studenten verwachten daarbij een aantrekkelijke campusomgeving en ondersteuning vanuit de onderwijsinstelling met moderne toepassingen en de nieuwste technologie. Het onderwijs is in beweging, met studenten, medewerkers en gasten die meer en meer gewend zijn om online en digitaal te werken. Studenten worden steeds internationaler en goede aansluiting op het bedrijfsleven is vereist met focus op de ontwikkeling van 21st Century Skills, zoals samenwerken, creativiteit en het inzetten van beeld.

Het nieuwe werken en studeren
Ook door de juiste technologie en services te kiezen, kunnen onderwijsinstellingen leerervaringen voor studenten creëren die het verschil maken. Met de oplossingen van Canon helpt u niet alleen studenten maar ook uw medewerkers slimmer en sneller te studeren en te werken in een snel veranderende digitale, mobiele en ‘always-on’ wereld.

Hieronder volgen enkele oplossingen die Canon uw onderwijsinstelling te bieden heeft:

Campus Service

Campus Services

Dagelijks maken ruim 450.000 studenten gebruik van onze Campus-oplossing die printen en betalen gemakkelijker maakt dan ooit tevoren. Snel en eenvoudig inloggen op de printer met de Campus Print app en direct of automatisch je printtegoed bijwerken. Printen vanuit elke applicatie vanuit je Windowc pc, Mac, smartphone of tablet op elke locatie. Canon ontzorgt onderwijsorganisaties volledig op het gebied van printen en betalen met onze cloud oplossingen. Meer weten over Campus Services? Download de brochure.

Campus Print app
Canon tilt het gebruiksgemak nu naar een nóg hoger niveau met de introductie van de Campus Print app. Meer weten over de Campus Print app? Download de flyer.

Download de gratis app en probeer hem uit door in te loggen op onze demo-omgeving.

Exam Services

Het toetsen van studenten op hun vaardigheden en kennis is een kernproces binnen uw onderwijs-organisatie. Of u nu op papier of digitaal toetst, u wilt te allen tijde controle en overzicht over uw toetsproces. Met name bij digitaal toetsen, zijn ook gegarandeerde gegevensbeveiliging en dataprivacy (AVG) van belang. Met Exam Services levert Canon alle software en diensten die nodig zijn om een audit proof toetsproces te garanderen voor zowel analoge als digitale toetsen. We bieden een unieke workflow-management-oplossing die is geïntegreerd met digitale toets- en proctoring-oplossingen van Canon-partners. Daarnaast ondersteunt Canon uw organisatie met een ISO27001 beveiligd printproces, logistieke diensten (om examens indien gewenst tot op de afnamelocatie af te leveren en op te halen) en uitgebreide scanfaciliteiten voor het digitaal nakijken van print&scan-toetsen en digitale archivering.

Meer weten?
Download de brochure of maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie door op onderstaande button te klikken en het formulier in te vullen. Vermeld s.v.p. bij de opmerkingen dat het gaat om Exam Services.

The Creative Hub

The Creative Hub

The Creative Hub biedt creatieve in-house dienstverlening voor onderwijsinstellingen. Maar ook op afstand is het mogelijk om iedere dag nieuwe creativiteit te leveren. Elke communicatie-uitdaging wordt gezien als een kans. Vanuit het hart van de organisatie werken we nauw samen met de afdelingen communicatie, marketing en HR.

Op zoek naar advies voor hoe uw open dag, lectoraat of vergaderruimte het beste tot zijn recht komt? Wij denken creatief mee in design, signing, fotografie, animaties, video’s en productie. The Creative Hub zorgt voor een in-huis studio op de campus, waar medewerkers en studenten terecht kunnen voor elke vorm van creativiteit.

Benieuwd of wij met onze oplossingen ook u kunnen helpen?

Benieuwd of wij met onze oplossingen ook uw onderwijsinstelling kunnen helpen?