Kijk op Onderwijs 2018

Nieuwe technologieën verhogen studenttevredenheid
Aanmelden
Kijk op Onderwijs 2018

4 december 2018 – Canon Nederland N.V. ’s-Hertogenbosch

Op dinsdagmiddag 4 december a.s. organiseren wij voor het 5de jaar op rij Kijk op Onderwijs met dit jaar als thema Nieuwe technologieën verhogen studenttevredenheid op ons hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch. Deze bijeenkomst is specifiek bedoeld voor de afdelingen ICT, Facilitair en de tentamenbureaus binnen het middelbaar, hoger en wetenschappelijk onderwijs.

Tijdens deze lustrumeditie van Kijk op Onderwijs ontdekt u toepassingen van nieuwe technologieën zoals artificial intelligence en de inzet van de smartphone om studenttevredenheid te verhogen. Ook hoort u hoe u een huwelijk tussen leverancier en contracthouder met een houdbaarheidsdatum spannend houdt en tenslotte leert u hoe u effectief en real-time studenttevredenheid meet.

Meld u nu aan voor Kijk op Onderwijs 2018:

Aanmelden

Programma

13.00 uur Ontvangst
13.30 uur Welkom & introductie
  Antoine Verhoeven – Channel Director Information & Business Services Canon Nederland N.V.
13.35 uur Keynote: De Artificial Intelligence revolutie
  Eric Postma – Professor in Artificial Intelligence at the Cognitive Science & AI department at Tilburg University and at the Jheronimus Academy of Data Science in ’s-Hertogenbosch
14.30 uur Smart(phone) opent mogelijkheden in onderwijs
  Edwin Roobol – Directeur Axis Communications
15.00 uur Pauze & rondleiding
  Maak kennis met nieuwe toepassingen, zoals betalen op de printer, printen met een app, digitaal examineren, visual storytelling en smart content management
16.30 uur Contracten: Een huwelijk met een houdbaarheidsdatum; hoe houd je dat spannend?
  Feddie Nicolai - Contract Manager Rijksuniversiteit Groningen
17.00 uur Waarom het real-time meten van ‘the voice of the student’ belangrijk is voor studenttevredenheid
  Janneke van den Heuvel – Directeur, eigenaar Try Likes
17.30 uur Afsluiting & borrel

Sprekers

Eric Postma

Eric Postma

Eric Postma – Professor in Artificial Intelligence aan de Cognitive Science & AI department van Tilburg University en aan de Jheronimus Academy of Data Science in ’s-Hertogenbosch

Keynote: De Artificial intelligence revolutie
Tijdens deze presentatie wordt een realistisch beeld geschetst van de mogelijkheden en onmogelijkheden van Artificial intelligence (Ai). Aan de hand van een aantal sprekende voorbeelden maakt Eric Postma duidelijk dat Ai onze samenleving verandert. Tevens ontvangt u praktische adviezen over hoe om te gaan met deze verandering.
Edwin Roobol

Edwin Roobol

Edwin Roobol – Directeur Axis Communications

Smart(phone) opent mogelijkheden in onderwijs
Door beschikbare technologie slim te combineren, kan er efficiënt ingespeeld worden op snel veranderende behoefte van studenten. Onderwijsinstellingen hebben op hun beurt een modern communicatiemiddel en een aantal kostenbesparingen tot hun beschikking voor facility management, student management en security management. Al deze thema’s worden belicht vanuit de kant van de student die maar één ding wil; gemak en alles regelen met de smartphone.
Feddie Nicolai

Feddie Nicolai

Feddie Nicolai – Contract Manager Rijksuniversiteit Groningen

Contracten: Een huwelijk met een houdbaarheidsdatum. Hoe houd je dat spannend?
In deze sessie wordt aandacht besteed aan relaties die gebaseerd zijn op vertrouwen en het willen investeren in elkaars bedrijfsvoering in de publieke sector. Er wordt kritisch ingegaan op de werkwijze waarop traditionele aanbesteding opgezet wordt en of dit nog wel voldoende aansluit op de huidige markt. Het doel is om aan te geven welke veranderende rollen de leverancier en de contractmanager krijgen als gekozen wordt voor verregaande samenwerking om het maximale resultaat te behalen voor beide partijen.
Janneke van den Heuvel

Janneke van den Heuvel

Janneke van den Heuvel – Directeur, Eigenaar Try Likes

Waarom het real-time meten van ‘the voice of the student’ belangrijk is voor studenttevredenheid
Aannames zijn dodelijk voor een organisatie. Veel grote beslissingen zijn nog steeds gebaseerd op het gevoel van de onderbuik. Om studenttevredenheid te verhogen en verbeteringen in de studentbeleving te realiseren, moet u eerst weten hoe zij zich voelen. In deze presentatie wordt ingegaan op hoe onderwijsinstellingen simpel real-time studenttevredenheid kunnen meten en verbeteringen kunnen realiseren. Er worden voorbeelden aangehaald vanuit de onderwijswereld, maar ook uit andere branches die u inspireren om te gaan meten.

Locatie & routebeschrijving

Canon Nederland N.V.
Brabantlaan 2
5216 TV  ’s-Hertogenbosch

Routebeschrijving

Contact

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Sandra van As via sandra.van.as@canon.nl

Aanmelden

Meld u aan voor het event Kijk op Onderwijs | Nieuwe technologieën verhogen studenttevredenheid op dinsdag 4 december a.s. op het hoofdkantoor van Canon in ’s-Hertogenbosch:

Aanmelden