#inbeeld | optimalisatie van uw digitale informatieprocessen

Een evenement van Canon Nederland, Nokavision, I.R.I.S. Nederland en Docspro

Aanmelden
#inbeeld | optimalisatie van uw digitale informatieprocessen

26 maart 2019 – Nationaal Militair Museum – Soest

De afdelingen Customer Communications Management en The Creative Hub van Canon Nederland N.V. organiseren samen met haar dochterondernemingen Nokavision , I.R.I.S. Nederland en Docspro het evenement #inbeeld | optimalisatie van uw digitale informatieprocessen. Een middag die in het teken staat van kennismaken, inspireren en kennisdeling op het gebied van informatie- en communicatiemanagement. Naast een plenair gedeelte bevat #inbeeld ook inhoudelijke parallelsessies, interactieve klantpresentaties en de mogelijkheid om met vakgenoten te netwerken, waardoor u nóg meer uit deze middag kunt halen.

Aanmelden

Programma

12.30 uurOntvangst met koffie, thee en een broodje
13.00 uurAntoine Verhoeven, Channel Director Canon Nederland N.V., in gesprek met dagvoorzitter Annemarie van Campen
13.30 uurParallelsessies
14.20 uur1e ronde klantpresentaties
15.00 uurPauze op het netwerkplein
15.50 uur2e ronde klantpresentaties
16.30 uurKeynote Danny Mekic, technologie- en innovatie-expert
17.15 uurPlenaire afsluiting en start borrel op het netwerkplein
19.00 uurEinde

Parallelsessies

Tijdens de parallelsessies laten we u kennismaken met één van de organiserende partijen. Tezamen bieden we u een veelomvattend en complementair portfolio aan solutions en services, evenals toegang tot een uitgebreide groep van gespecialiseerde professionals. Hieronder leest u in het kort meer informatie over de oplossingen die de organiserende bedrijven u voor het optimaliseren van uw informatie- en communicatieprocessen te bieden hebben.

Van klantcommunicatie naar klantbeleving

Ralph de Geest, Business Development Manager Customer Communications Management (CCM), Canon Nederland N.V.

Klantcommunicatie is een onmisbaar onderdeel van elke organisatie, waarin u zich moet blijven ontwikkelen om succesvol te blijven. Belangrijke speerpunten voor het inrichten van klantgerichte communicatie zijn: omnichannel, automatisering & integratie en personalisering. Deze zaken zijn essentieel om de hedendaagse consument te voorzien van de gewenste informatie, op het gewenste moment en via het gewenste kanaal. In deze sessie ontdekt u hoe uw organisatie met een meer klantgerichte benadering zich snel kan aanpassen aan nieuwe communicatiekanalen en -trends en op deze manier business verhoogt.

Robotic Process Automation: kans of bedreiging?

Mathieu Jonker, Director en Founder Artilience - expert partner van Docspro

Veel organisaties zitten in een spagaat. Enerzijds is er een voortdurende focus op kostenreductie en vertrekken veel talentvolle medewerkers - vanwege pensionering of om elders te gaan werken -, anderzijds moet de effectiviteit en de klantgerichtheid omhoog. Deze ontwikkelingen lijken op gespannen voet met elkaar te staan, want hoe kan een organisatie met minder middelen, juist méér leveren en medewerkers aan zich blijven binden? Toch kan dit; door de inzet van een Software Robot, een virtuele medewerker die handmatige repetitieve taken kan overnemen.
Tijdens deze sessie vertellen we over de mogelijkheden die deze Software Robots uw organisatie en uw medewerkers te bieden heeft.

Het belang van een document management systeem: van data naar informatie

Martijn Tekelenburg, Sales Director, I.R.I.S. Nederland

Niemand kan er omheen: vandaag de dag is data en de informatie die het bevat van enorm belang in de bedrijfsvoering van een organisatie. Echter is het in de praktijk vaak zo dat documenten, data en informatie gefragmenteerd of zelfs niet digitaal zijn opgeslagen in een organisatie. In deze sessie wordt inzichtelijk gemaakt hoe een document management systeem actief bijdraagt aan het creëren van toegevoegde waarde door op een intelligente en uniforme wijze informatie te beheren. Hierbij wordt de vertaalslag gemaakt op welke manier het managen van e-mails, documenten en andere content middels een DMS bevorderlijk is voor de productiviteit, compliancy en samenwerking van een organisatie.

Documents Move to Smart Apps

John Peters, Low-Code Innovator, Nokavision

Bij interactie met documenten denken we al gauw aan het papieren A4'tje. In de digitale wereld verdwijnen fysieke en zelfs digitale A4'tjes en wordt communicatie middels andere formaten digitaal gedeeld. Met het gebruik van Smart Apps kunnen processen en data digitaal en interactief ontsloten en bewerkt worden. Tijdens deze sessie ontdekt u dat het realtime ontsluiten van data en bedrijfsprocessen via Portals & Apps niet meer weg te denken is voor een goede serviceverlening

De kracht van het merk in digitale transformatie

Michel de Bruin, Head of The Creative HUB, Canon Nederland N.V.

In de wereld van digitale transformatie zijn bedrijven sterk gericht op het inrichten van online processen. Hoe blijft uw merk hierin onderscheidend? In het geweld van alle digitale ontwikkelingen wordt merkbeleving misschien wel belangrijker dan ooit. Michel de Bruin neemt u mee in hoe het merk aanjager kan zijn van alles wat u doet als organisatie.


Aanmelden
Meld u nu aan voor #inbeeld | optimalisatie van uw digitale informatieprocessen:

Aanmelden

Onze klanten aan het woord

U heeft tijdens het programma de mogelijkheid een tweetal klantsessies bij te wonen. Geef op het aanmeldformulier uw top 3 van voorkeuren door. We proberen tegemoet te komen aan uw interesse. Onderstaand vind u meer informatie over de verschillende klantpresentaties.
Martijn Mom

Klantpresentatie 1: Bovemij

Martijn Mom (foto), Functioneel- en applicatiebeheerder OnBase en Kofax KTM bij Bovemij 

Laurens van der Vaart, Solution Specialist, Docspro

Casemanagement bij Bovemij: een grote stap voor Letselschade

De afdeling Letselschade van Bovemij communiceert naast de formele correspondentie op papier vooral digitaal. Toch werd alle relevante communicatie geprint en gearchiveerd in fysieke dossiermappen. Letselschadedossiers hebben een langere doorlooptijd dan een regulier schadedossier. Ze zijn complexer en bevatten meer documenten waardoor medewerkers liever met het fysieke dossier werkten. Door de inzet van de OnBase Casemanagement oplossing is Bovemij in staat geweest om kosten te reduceren, fysieke ruimte te besparen, werkprocessen te automatiseren en maar liefst 300.000 vellen papier te besparen.

Kom naar deze presentatie waar tevens wordt gedemonstreerd hoe de oplossing in de praktijk wordt ingezet en ontdek hoe hij bijdraagt aan het standaardiseren van het werkproces en het automatiseren van menselijke handelingen.
Pim Thomassen

Klantpresentatie 2: BarentsKrans

Pim Thomassen (foto), IT Manager, BarentsKrans
 
Ralph Willems, Accountmanager, I.R.I.S. Nederland

De Digitale Transformatie bij BarentsKrans

Tijdens deze presentatie zal Pim Thomassen aangeven hoe BarentsKrans haar digitale transformatie vorm geeft. Hierin was de implementatie van het iManage DMS een belangrijke mijlpaal, waarna BarentsKrans stapsgewijs steeds nieuwe technologieën heeft ingezet om haar processen efficiënter, productiever en veiliger te maken. Naast een overzicht van de genomen stappen in digitale transformatie tot dusver en de toegevoegde waarde die het heeft gecreëerd, zal Pim ook een blik werpen op de toekomst.
Nationale-Nederlanden

Klantpresentatie 3: Nationale-Nederlanden

Jasper Buschgens, Manager Document Management, Nationale-Nederlanden

Claudia Zwamborn, Accountmanager, Nokavision

Innovatie in complexe klantcommunicatie en ten tijde van een bedrijfsintegratie

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland en heeft recent ook Delta Lloyd overgenomen en is volop bezig met ook de integratie van deze producten en klanten. Hiermee biedt Nationale-Nederlanden een nog completer assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen. NN zoekt de beste oplossing voor haar ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten. De klantcommunicatie is hierbij cruciaal en NN innoveert volop. Het beheersbaar houden van deze dynamiek vergt een solide basis. En deze solide basis is extra noodzakelijk als je ook andere klantcommunicatie processen wil integreren. Jasper legt uit hoe deze basis is neergezet, overwegingen die hierin speelden en hoe een moderne aanpak resultaat geeft en een win-win-win situatie oplevert voor eindklant, verschillende business units en de eigen “Document Management” afdeling.
ING

Klantpresentatie 4: ING

Simone de Ridder, Manager 1:1 marketing bij ING

ING zet Customer Experience platform in om klanttevredenheid te verhogen

Klanten zijn kritisch, minder loyaal en verwachten een 24/7 dienstverlening. Het antwoord op de vraag “hoe ervaart onze klant de communicatie met ons?” wordt steeds belangrijker. We moeten gedurende de gehele klantreis relevant zijn. Niet alleen in de boodschap, maar ook in het moment én de manier waarop we communiceren. ING is een sprekend voorbeeld van een organisatie die goed inspeelt op de vragen en behoeften van klanten en op ontwikkelingen in de markt. Om dit te realiseren implementeert ING samen met Canon Nederland het Customer Experience (CX) Platform van Quadient. Dit gaat volledig volgens een ‘Agile way of working’, zodat ING efficiënter en wendbaarder is en sneller kan innoveren.

Keynote spreker Danny Mekic

Danny Mekic is in Nederland uitgegroeid tot dé autoriteit op gebied van technologie en innovatie. Als ondernemer, investeerder, opiniemaker, maar ook als boardroomadviseur helpt Danny toonaangevende organisaties zichzelf opnieuw uit te vinden. Dat doet hij door een visie op de wereld van morgen te ontwerpen, effectieve innovatiestrategieën te implementeren en met succes technologie te gebruiken om vernieuwende producten, diensten, klantervaringen en manieren van werken te ontwikkelen. Technologie- en innovatie-expert Danny Mekić schetst in zijn presentatie een beeld van het nieuwe tijdperk waarin we terechtgekomen zijn. Daarnaast zal Danny vertellen over hoe u innovatie en technologie kunt inzetten om innoverende producten, diensten, klantervaringen en manieren van werken te ontwikkelen. Wat is de toegevoegde waarde van jouw organisatie in de snel veranderende samenleving?

Meer informatie

NMM

Locatie

Het Nationaal Militair Museum
Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest
Routebeschrijving

Aanmelden

Zien wij u tijdens #inbeeld | optimalisatie van uw digitale informatieprocessen?
Meld u snel aan:

Aanmelden

Contact

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Robert Kerstens, e-mail naar robert.kerstens@canon.nl of bel 06-25289562.