Insight Webinar
De nieuwe rol van print in marketing

Bekijk de opname van het webinar

hand met goud stof

Creëer waarde voor uw klanten

Op dinsdag 20 april jl. organiseerden wij het Insight Webinar. We deelden hoe ervaren marketeers de rol van print zien, welk imago print heeft en wat opdrachtgevers van grafische dienstverleners verwachten. Onze spreker, Ulbe Jelluma, Marketingexpert, directeur van Print Power en winnaar van de Effie reclameprijs gaf meer inzicht en inspiratie om de kracht van print sterker uit te dragen naar uw klanten.

De rol van print in de communicatiemix verandert. Met de verschuiving naar digitaal en het imagoprobleem waarmee print te kampen heeft is dit hét moment voor de grafische industrie om de kracht van print te promoten en als een adviseur de marketing- en communicatieprofessionals te inspireren hoe print effectief en creatief in te zetten. Tijdens dit webinar werd uiteengezet hoe belangrijk persoonlijke en tastbare communicatie is geworden door de digitale overkill aan informatie.

Valery Bartels, Marketeer bij Canon, presenteerde de highlights van het onderzoek. Vervolgens deelde Ulbe Jelluma hoe u de kansen voor print in de marketingmix optimaal kunt benutten.


Opname webinar

Bent u benieuwd naar de gedeelde kennis en informatie of wilt u het webinar nogmaals bekijken? Klik dan op de button:

Insight Rapport

Om beter te begrijpen wat er verandert in de wereld van uw klanten en hoe dit voor u nieuwe kansen kan creëren, heeft Canon EMEA onderzoek gedaan naar de houding, behoeften en verwachtingen van uw opdrachtgevers.

Een onafhankelijke onderzoekspartner heeft gesproken met maar liefst 235 ervaren marketingbesluitvormers, waarvan 95% zijn printopdrachten uitbesteedt aan grafische ondernemingen. Er werd gevraagd naar hun pijnpunten, hoe ze print samen met digitale kanalen inzetten en wat ze verwachten van hun grafische printleveranciers.

De gesprekken vonden plaats in de eerste helft van 2020 en gaven ons niet enkel een beter beeld van de lange-termijn-trends, maar ook een uiterst actuele blik op hoe COVID-19 de marketingwereld beïnvloedt.

Gebruik deze waardevolle inzichten om nieuwe groeikansen te ontdekken voor uw onderneming.

Klik hier om het rapport te downloaden.

Ulbe Jelluma

Spreker: Ulbe Jelluma

B2B-marketingexpert &
Algemeen Directeur van Print Power


Ulbe Jelluma is een ervaren B2B-marketing- en reclameprofessional. Hij is de Algemeen Directeur van Print Power, het pan-Europese, branchebrede initiatief dat gedrukte media promoot. Zijn doel is om de kloof tussen de grafische industrie en de adverteerders te overbruggen.

Ulbe is een ervaren adviseur voor zowel ondernemingen in de grafische en papierindustrie als voor bedrijven zoals Unilever, Südzucker, Philips en American Express. Hij heeft ook gewerkt voor de reclamebureaus TBWA, BBDO en Ogilvy.

Ulbe's interesse is gericht op de effectiviteit van campagnes en individuele mediakanalen. Hij was lid van het oprichtingscomité en winnaar van de Belgische Effie-prijzen. Ook was hij betrokken bij de organisatie en jurering van Euro-Effies. In België was hij betrokken bij een aantal brancheorganisaties waaronder die van voormalig bestuurslid van de Belgian Marketing Association.

Hij spreekt geregeld op branche-evenementen, waaronder WAN-IFRA jaarlijkse conferenties, FIPP Global Annual-evenement, INMA Global-evenement en het Hunkeler dealer-evenement.

Contact

Indien u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met uw accountmanager of met Valery Bartels.