Innoveren met Print 2019

Hét event tijdens Dutch Design Week om succes en inspiratie te delen

22 oktober 2019 | Seats2meet | Strijp-S | Eindhoven

Canon Nederland organiseert speciaal voor organisaties in de printindustrie - in nauwe samenwerking met Dutch Design Foundation (DDF) - het evenement Innoveren met Print 2019 (IMP2019), bij Seats2meet Strijp-S in Eindhoven. Dit jaar brengen we ondernemers in contact met creatieve innovatoren tijdens de 18e editie van Dutch Design Week (DDW), om van elkaar te leren en om elkaar te inspireren.

Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over de locatie en de bereikbaarheid.

VIP-trip voor organisaties uit de printindustrie

Na een plenaire start vervolgen we het programma met een speciaal voor u geselecteerde Design Tour. Onder professionele leiding van Design Guides nemen wij u mee langs spraakmakende exposities en tonen u crossovers tussen creatieven en de industrie. De Design Guide vertelt u de verhalen achter het getoonde werk en geeft u een waardevolle blik in de toekomst van sustainable design. We sluiten deze VIP-trip af bij de tentoonstelling van de winnaars van de Dutch Design Awards 2019. Hier ontdekt u de bekroonde, meest indrukwekkende en baanbrekende projecten van de beste ontwerpers.Programma

13.00 uur Ontvangst bij Seats2meet met kleine versnapering
13.30 uur Welkomstwoord door Canon Nederland N.V. en Dutch Design Foundation
14.00 uur Externe sprekers: 
- Dutch Design Awards 2019 
- Fotograaf Julius Rooymans en modeontwerper Hans Ubbink over de expositie 'Nachtwacht360'
15.00 uur Inspirerende thematour 'Sustainable Design' bij DDW
17.00 uur Bezoek tentoonstelling Dutch Design Awards
17.30 uur Borrel - meet the designer

Dutch Design Week

Dutch Design Week is het grootse design evenement van Noord Europa, jaarlijks georganiseerd door Dutch Design Foundation. Ruim 2.600 ontwerpers presenteren hier hun werk en concepten en geven bezoekers een blik op de toekomst van deze creatieve wereld die zijn weerslag heeft op onder andere de interieurbranche.

Gratis toegang DDW
Tijdens uw bezoek aan IMP2019 ontvangt u een polsbandje waarmee u de rest van de week gratis toegang heeft tot alle locaties van Dutch Design Week. DDW is t/m 27 oktober dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

Vragen?

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met:

Nadine van Eeuwijk
Dagvoorzitter
nadine.van.eeuwijk@canon.nl
06 27 74 15 41

Aanmelden

Zien wij u tijdens Innoveren met Print 2019? Meld u snel aan:

Locatie

Innoveren met Print 2019 vindt plaats bij Seats2meet Strijp-S, in Eindhoven.

Adres
Seats2meet
Torenallee 24
5617 BD Eindhoven


Parkeren
De dichtstbijzijnde parkeergelegenheden zijn Parkeergarage Klokgebouw en Parkeergarage Om de Hoek. Bij Seats2meet kunt u voor deze twee parkeergarages voor een gereduceerd tarief uitrijkaarten kopen (waardevol wanneer u er 4 uur of langer geparkeerd staat).

Mochten deze garages onverhoopt vol zijn, door drukte tijdens Dutch Design Week, kunt u uitwijken naar Parking Philips Stadion. Deze parkeergarage ligt op 10 minuten loopafstand van Seats2meet.

Openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer is Seats2meet goed te bereiken. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Eindhoven Strijp-S, dit ligt op 10 minuten loopafstand van Seats2meet. Alternatief kunt u vanaf Centraal Station Eindhoven bus 401, 402 of 403 nemen - richting Airport of Veldhoven - en uitstappen bij halte Strijp-S.