Tiedonhallintalaki ja toimintaympäristön digitalisointi

Canonin tiedonhallinnan ja digitoinnin ratkaisut auttavat julkishallinnon yksiköitä vastaamaan lain vaatimuksiin ja varmistavat toimintaympäristön laadukkaan kehittämisen.

Tietoaineistojen digitointi on seuraava askel

Tietoaineistojen digitointi on seuraava askel

Tiedonhallintalaki vaatii, että julkishallinnon yksiköiden on muutettava saapuvat tietoaineistot sähköiseen muotoon ja siirryttävä entistä vahvemmin digitaaliseen toimintaympäristöön. Canonin kattavat tiedonhallinnan ratkaisut ja asiantuntijapalvelut auttavat kartoittamaan tarpeet, digitoimaan paperidokumentit ja säilyttämään ne vaatimusten mukaisessa arkistossa. Dokumentin ja sopimushallinnan ratkaisut puolestaan integroivat kaiken yhteen ja mahdollistavat kokonaisuuden, joka huomioi tiedonhallinnan tulevaisuuden jo nyt.

Roadmap julkishallinnon tiedonhallinnan kehittämiseen

Roadmap julkis­hallinnon tiedonhallinnan kehit­tämiseen

Organisaation tiedonhallinnan saattaminen lain vaatimalle tasolle voi olla iso prosessi, joka kannattaa toteuttaa askel kerrallaan. Kun digitointi, asianhallinnan järjestäminen, tietoturvallisuuden varmistaminen ja tietojen luovuttamisen järjestäminen tehdään hallitusti, prosessi sujuu. Tutustu Canonin laatimaan etenemismalliin.

Digitointi ulkoistettuna palveluna

Digitointi ulkois­tettuna palveluna

Canonin digitointipalvelun avulla digitointi onnistuu saumattomasti ja kokonaan Canonille ulkoistettuna. Kokonaispalvelu voidaan mitoittaa täsmälleen tarpeisiin ja mukaan voidaan liittää eritasoisia dokumentinhallinnan ratkaisuja. Lataa Canonin vinkkilista onnistuneeseen digitointiprojektiin.

Tiedonhallintalain vaatimukset ja siirtymäajat

Tiedon haltuunotto organisaation omana prosessina

Canonin tiedon haltuunoton ratkaisuilla siirtyminen sähköiseen toimintamalliin on helppoa ja myös digitoinnin voi toteuttaa organisaation omana työnä. Lue miten Keski-Suomen uusi keskussairaala Nova digitoi kilometreittäin dokumentteja ja lisäsi tietomassojensa käytettävyyttä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan organisaatiosi tarpeisiin sopiva tiedonhallinnan ratkaisukokonaisuus.