Tiedonhallintalaki ja tiedonhallintamalli

Canonin julkishallinnolle suunnatut tiedonhallinnan ratkaisut huomioivat uuden lain vaatimukset ja varmistavat toimintaympäristön onnistuneen kehitysprosessin.

Suomi toimii tiedolla

Suomi toimii tiedolla

Uusi tiedonhallintalaki asettaa julkishallinnolle monia vaatimuksia, mutta mahdollistaa samalla palveluympäristön ja koko tietoyhteiskunnan kehittämisen. Canonin kattavat tiedonhallinnan ratkaisut ja asiantuntijapalvelut varmistavat kehitysprosessin laadun sen jokaisessa vaiheessa.

Voimme auttaa teitä jo organisaationne järjestäytymisessä ja tiedonhallintamallin rakentamisessa sekä sen jälkeen kaikissa tiedon digitointiin, digitaaliseen hyödyntämiseen ja turvalliseen säilyttämiseen liittyvissä asioissa.

Tiedonhallintamallin järkevä toteuttaminen

Tiedonhallintamallin järkevä toteuttaminen

Tiedonhallintamalli kuvaa, määrittelee ja kiteyttää koko tiedonhallinnan kehitys- ja ylläpitoprosessin. Laki määrittelee mallin sisällön, mutta millä tavalla suunnitteluprosessi kannattaa toteuttaa ja mitä kaikkea on pakko huomioida? Lataa Tiedonhallintamalli-opas ja lue lisää.

Canon hallitsee tiedon koko kehityspolun

Canon hallitsee tiedon koko kehityspolun

Canon on ollut jo pitkään digitaalisen toimintakulttuurin edelläkävijä. Palvelumme auttavat kartoittamaan nykytilanteenne, digitoimaan paperidokumentit ja säilyttämään ne SÄHKE2-sertifioidussa arkistossa. Dokumentin- ja sopimushallinnan ratkaisut puolestaan integroivat kaiken yhteen ja mahdollistavat kokonaisuuden, joka huomioi tiedonhallinnan tulevaisuuden jo nyt.

Tiedonhallintalain vaatimukset ja siirtymäajat

Tiedonhallintalain vaatimukset ja siirtymäajat

Tiedonhallintalaki astui voimaan 1.1.2020. Laissa on määritetty tarkat siirtymäajat ja tiedonhallintayksikköjen on esimerkiksi laadittava tiedonhallintamalli 12 kuukauden kuluessa lain voimaantulosta. Tarkista infografiikasta tärkeät päivämäärät ja vaatimukset.

Kiinnostuitko, olethan yhteydessä meihin?