Onko organisaatiosi lakiosaston sopimus­hallinnan käytännöt kilpailijoiden edellä, vai jäljessä?

Onko organisaatiosi lakiosaston sopimushallinnan käytännöt kilpailijoiden edellä, vai jäljessä?

Lakiosaston arki pyörii pitkälti sopimusasioiden ympärillä. Niiden rooli ja merkitys liiketoiminnan kannalta saattaa vaihdella paljonkin, mutta selvää on, että niiden pitää pysyä varmassa tallessa ja löytyä aina helposti myös kotitoimistolta käsin. Mitä useampi henkilö sopimuksia käsittelee, sitä tärkeämpää on panostaa yhtenäisiin sopimushallinnan käytäntöihin ja tehokkuuden mahdollistaviin työkaluihin.

Sopimushallinnan digitalisaatio lakiosastoilla

Sopimushallinnan digitalisaatio lakiosastoilla

Teetimme vuoden 2020 alussa tutkimuksen sopimushallinnan käytännöistä ja digitalisaatioasteesta suomalaisyrityksissä ja organisaatioissa. Otimme erityistarkasteluun yrityksen sisäiset toiminnot, joissa sopimushallinta on korostuneessa asemassa.

Olemme koostaneet lakiosastojen edustajien antamista vastauksista yhteenvedon.

Lataa infograafi ja näet:
  • millaisia sopimushallinnan käytäntöjä lakiosastoilla hyödynnetään nyt
  • millaisia ratkaisuja on käytössä
  • mitä toiminnallisuuksia pidetään erityisen tärkeinä, ja
  • mihin kehityshankkeissa kannattaa panostaa aivan ensimmäisenä

Sopimushallinnan digitalisaatioaste Suomessa vuonna 2020

Mikäli haluat tutustua tutkimukseen kokonaisuudessaan ja perehtyä suomalaisyritysten sopimushallinnan käytäntöihin laajemmin ja nähdä millaisia eroavaisuuksia eri koko luokan yritysten ja eri toimialojen digitalisaatioasteessa on, lataa tutkimusraportti.

Etene kohti tehok­kuutta ja toiminta­varmuutta

Canon tarjoaa valmisratkaisun sähköiseen sopimustenhallintaan sekä allekirjoittamiseen. Sen avulla voit hallinnoida yrityksesi sopimuskantaa täysin sähköisesti koko elinkaaren ajan. Lue lisää canon.fi/sopimushallinta.