Onko organisaatiosi HR-osaston sopimus­hallinnan käytännöt kilpailijoiden edellä, vai jäljessä?

Onko organisaatiosi HR-osaston sopimushallinnan käytännöt kilpailijoiden edellä, vai jäljessä?

Valtava osa henkilöstöhallinnon tehtävistä perustuu arkaluontoisia tietoja sisältävien sopimusten käsittelyyn. Niitä on määrällisesti paljon, ne ovat eri tyyppisiä ja usein niitä käsittelee useampi henkilö, jopa samaan aikaan. On myös tärkeää, että sopimuksia päästään käsittelemään etänä tietoturvallisesti. Siksi sopimushallinnan käytäntöihin ja työkaluihin on tärkeä panostaa. Prosessien optimoiminen ja digitalisaation hyödyntäminen auttavat tehostamaan toimintaa ja täyttämään lain säätämät vaatimukset.

Sopimushallinnan digitalisaatio henkilöstöhallinnossa

Sopimushallinnan digitalisaatio henkilöstö­hallinnossa

Teetimme vuoden 2020 alussa tutkimuksen sopimushallinnan käytännöistä ja digitalisaatioasteesta suomalaisyrityksissä ja organisaatioissa. Otimme erityistarkasteluun yrityksen sisäiset toiminnot, joissa sopimushallinta on korostuneessa asemassa.

Olemme koostaneet henkilöstöhallinnon ja HR-osaston edustajien antamista vastauksista yhteenvedon.

Lataa infograafi ja näet:
  • millaisia sopimushallinnan käytäntöjä HR:ssä hyödynnetään nyt
  • millaisia ratkaisuja heillä on käytössä
  • mitä toiminnallisuuksia pidetään erityisen tärkeinä, ja
  • mihin kehityshankkeissa kannattaa panostaa aivan ensimmäisenä

Sopimushallinnan digitalisaatioaste Suomessa vuonna 2020

Mikäli haluat tutustua tutkimukseen kokonaisuudessaan ja perehtyä suomalaisyritysten sopimushallinnan käytäntöihin laajemmin ja nähdä millaisia eroavaisuuksia eri koko luokan yritysten ja eri toimialojen digitalisaatioasteessa on, lataa tutkimusraportti.

Etene kohti tehok­kuutta ja toiminta­varmuutta

Canon tarjoaa valmisratkaisun sähköiseen sopimustenhallintaan sekä allekirjoittamiseen. Sen avulla voit hallinnoida yrityksesi sopimuskantaa täysin sähköisesti koko elinkaaren ajan. Lue lisää canon.fi/sopimushallinta.