Hyödynnä digitali­saatiota sopimus­hallinnassa

Hyödynnä digitalisaatiota sopimushallinnassa

Sopimukset ovat yritysten tärkeimpiä dokumentteja, mutta kaikki yritykset eivät siltikään panosta sopimushallinnan sujuvuuteen. Riskit eivät liity vain ajanhaaskaukseen, vaan seurauksena voi myös olla tietoturva- ja tietosuoja­loukkauksia, sakkoja ja sanktioita.

Jotta sopimushallinta toimisi luotettavasti, tarvitaan yhtenäinen prosessi ja tehokkuuden mahdollistava sähköinen järjestelmä.

Panostaako yrityksesi sopimus­hallintaan riittävästi?

Katso videolta, mistä tunnistat huonot sopimusten hallinnan käytännöt ja kuinka voit varmistaa, että sopimushallinta toimii tehokkaasti ja luotettavasti.

Askel evoluution huipulle on pieni, mutta merkittävä

Askel evoluution huipulle on pieni, mutta merkittävä

Mikäli epäilet, että yrityksesi sopimushallinnan käytännöt ovat peräisin viime vuosituhannelta, suosittelemme seuraavaa: investoi edistyneeseen sähköiseen sopimustenhallinta­järjestelmään, joka mahdollistaa vähintään tehokkaat sisältöhaut, automatisoidut työnkulut, sähköisen allekirjoittamisen ja raportointimahdollisuudet.

Digitaalisen toimintamallin hyödyntäminen, prosessien optimoiminen ja sopimushallinnan käytäntöjen sekä työkalujen jatkuva kehittäminen auttavat menestymään. Lue lisää canon.fi/sopimushallinta, ja ole yhteydessä meihin, jos kaipaat asiantuntevaa apua!

Sopimushallinnan digitalisaatioaste Suomessa vuonna 2020

Mikäli haluat tutustua tutkimustuloksiin kokonaisuudessaan ja perehtyä suomalaisyritysten sopimushallinnan käytäntöihin laajemmin ja nähdä millaisia eroavaisuuksia eri kokoluokan yritysten ja eri toimialojen sekä funktioiden digitalisaatioasteessa on, lataa tutkimusraportti.