Selvitimme suomalaisyritysten tulostuskäytännöt

Tulostaminen on tärkeä osa yrityksen kokonaisvaltaista dokumentinhallintaa. Monen yrityksen tulostusinfrastruktuurissa on kuitenkin kehittämisen varaa: sujuvuudessa, kustannustehokkuudessa tai tietoturvassa.

Katso yhteenveto tulostus­käytännöistä

Selvitimme hiljattain suomalaisyritysten IT-päättäjiltä, kuinka tulostaminen heidän yrityksessään sujuu. Keräsimme vastaukset yhteen ja koostimme yhteenvedon videomuotoon.

Tulostus­ympäristön tila

Onko yrityksesi tulostuskäytännöissä tehostamisen varaa?

Onko yrityksesi tulostuskäytän­nöissä tehostamisen varaa?

Kartoituksemme mukaan 86 % yrityksistä hyötyisi tulostusympäristön kehityskumppanista ja kokonaisvaltaisesta palvelusta, jonka avulla huolehditaan käyttäjien tarpeista, laitteiston kunnosta ja prosessien tietoturvallisuudesta.

Valitse kumppaniksesi kaikkein luotettavin palvelutoimittaja. Puolueeton tutkimuslaitos, IDC, on nimittänyt Canonin parhaaksi tulostusympäristön ja dokumenttien hallintapalveluiden toimittajaksi. Kartoitamme ja kehitämme yrityksenne tulostusympäristön ja työnkulut niin, että ne vastaavat tulevaisuuden tarpeisiin.

Kiinnostuitko?

Asiakaskohtaisesti optimoidut tulostusympäristöt ovat meille sydämen asia. Siksi haluamme suunnitella teidänkin yritykseenne ratkaisun, joka muuttuu tarpeidenne mukaan.