Kattava tulostusympäristö kiinteällä kuukausihinnalla

Canon Easy on kokonaisuus, joka poistaa tulostusmäärien seurannan tarpeen ja helpottaa tulostusrutiineja sekä budjetointia.

Ota yhteyttä
Canon Easy

Tulosta vapaasti, kiintein eduin

Uusi Canon Easy -ratkaisu järkeistää tulostusympäristön käytettävyyden, ylläpidon ja hallinnan

Canon Easy on nimensä mukainen palveluratkaisu, joka helpottaa yrityksesi tulostusrutiineja ja tarjoaa aikaisempaa järkevämmän laite- ja ylläpitosopimuksen. Easy-asiakkaana organisaatiosi voi kopioida, skannata ja tulostaa juuri tarpeenne mukaan – aina tiedossa olevin kustannuksin.

Vapaa tulostaminen tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden näyttävään ja tehokkaaseen viestintään – myös väreissä – ilman väriainekustannusten kasvua. Lisäksi kaiken kattavaan Canon Easy -palvelusopimukseen kuuluva monitoimilaite, täysi ylläpitosopimus, värit, väriainetoimitukset sekä monipuoliset lisäpalvelut muodostavat tarkasti budjetoitavan kokonaisuuden, joka poistaa tulostusmäärien seurantatarpeen. Ja kun kaikki toimii ja käytettävyys on huipussaan, aikaa vapautuu myös siihen kaikkein tärkeimpään, tehokkaaseen työhön.

Tulostamisen seuraava askel

Canon kehittää asiakkailleen jatkuvasti parempia tulostusinnovaatioita. Canon Easy on uusin palveluratkaisumme, joka sopii kaiken kokoisille yrityksille ja vie tulostusympäristön tarjoamat mahdollisuudet uudelle tasolle. Lue lisää fiksummasta kiinteähintaisesta tulostusratkaisusta ja lataa Canon Easy -esite.

Lataa esite

Kuinka voimme auttaa?

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme. Rakennetaan yhdessä yrityksellenne paras mahdollinen tulostusympäristö.

Ota yhteyttä