Canonin viisi ihmettä graafiseen teollisuuteen

Canonin viisi ihmettä graafiseen teollisuuteen

Canonin graafisen teollisuuden ratkaisut edustavat tulevaisuutta jo nyt. Ainutlaatuinen värien, teknologioiden, sovellusten, materiaalien ja palvelujen kokonaisuus on kattaus, jota kukaan muu ei pysty tarjoamaan. Tutustu innovaatioihin, joilla painetaan ylivoimaista laatua tänään ja huomenna.

Numero 1: värit

Canon on Suomen suurin väriainetoimittaja ja tuotteidemme juuret ulottuvat aina vuoteen 1857. Silloin voita värjättiin porkkanan ja maidon seoksella, nyt ratkaisuillamme tuotetaan huikeita pintoja mitä erilaisimmille materiaaleille. Lue miten voit hyödyntää innovaatioitamme omassa liiketoiminnassasi.

Numero 2: teknologiat

Tutkimus ja kehitystyö ovat olennainen osa Canonin DNA:ta. Panostamme vuosittain liikevaihdosta yli 7 % uusien innovatiivisten ratkaisujen kehittämiseen, joten pystymme luomaan teknologioita, joilla on todellinen kyky muuttaa painamisen ja tulostamisen markkinaa. Lue millaiset ihmeet muodostavat kehityksen kärjen juuri nyt.

Numero 3: sovellukset

Canonin graafisen tuotannon sovellukset tarjoavat lähes rajattomia mahdollisuuksia työnkulkujen järkeistämiseen ja nopeuttamiseen. Niiden avulla erilaiset ohjelmistot ja rautaportfolio kyetään yhdistämään yhdeksi työnkulun kokonaisuudeksi, minkä ansiosta kallista manuaalista työtä voidaan automatisoida ja data saadaan aidosti liiketoiminnan tueksi.

Numero 4: palvelut

Graafisen alan yrityksissä tuotantolaitteet ovat liiketoiminnan kannalta kriittisessä asemassa ja niiden käyttöasteen pitäminen mahdollisimman korkeana on ensiarvoinen tavoite. Canonilla tämä varmistetaan asiantuntijoiden jatkuvalla koulutuksella, koko maan kattavalla palveluverkostolla sekä Euroopan tuhansien erityisasiantuntijoiden yhteisellä tietotaidolla.

Lisää ihmeitä ja teknisiä innovaatioita tulossa toukokuussa 2021.

Lisää ihmeitä ja teknisiä innovaatioita tulossa huhtikuussa 2021

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin suun­nitellaan juuri sinun tarpei­siisi sopiva ratkaisu­kokonaisuus.