NYE STILLINGER INNEN PRODUCTION

Canon ekspanderer innen digital produksjon og trykkløsninger, og vi trenger flere dyktige hoder med på laget!

Canon Norge AS er markedsledende innen digital produksjon og trykkløsninger, med spennende produkter hvor kundene våre produserer alt fra interiør og dekor til skilt og plakater. Området er i sterk vekst, og vi ekspanderer med flere nye stillinger:

Om Canon Norge:

Vi ønsker deg som kan oppnå det eksepsjonelle sammen med oss! Du må ha mot til å gjøre ting på en ny måte og evne til å se verden slik våre kunder ser den. Vi er på jakt etter nysgjerrige og modige personer som deg - noen som sørger for at Canon går foran og leder an i en verden i stadig forandring.  

I Canon får du den støtte og oppmuntring du trenger for å lykkes, fra kolleger som deler dine ambisjoner. Vi vil investere i din faglige utvikling, og du vil få ledere som gir deg frihet til å prøve nye ting, og et miljø der vi deler våre suksesser og lærer av hverandre og våre feil. Vi har svært gode pensjons- og forsikringsordninger inkl. helseforsikring, subsidiert kantine, tilgang til hytte midt i alpinbakken, samt et omfattende tilbud av sosiale og sportslige aktiviteter gjennom vår Frisk i Canon-satsning. Vi er kjent for vår sterke kultur, og har blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser gjennom Great Place To Work i alle årene vi har deltatt.  

For ytterligere informasjon om stillingene, ta kontakt med DP&S Production Director Magnus Blegen. på tlf 92 80 30 75 eller HR Business Partner Hanne Karine Sørby på tlf: 91 66 38 22.

I Canon er vi opptatt av mangfold, likeverd og inkludering, og vi verdsetter og etterstreber mangfold da det bidrar til kreativitet, innovasjon og trivsel på arbeidsplassen. Relevant kompetanse er alltid avgjørende, og kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønn, kjønns-identitet/uttrykk, seksuell orientering, religion, funksjonsevne, etnisk bakgrunn og livserfaring oppfordres til å søke jobb hos oss

For mer informasjon om stillingene, se også Karriere i Canon - Canon Norge.